Föreningen - Seura

Grankulla IFK Handboll

Grankulla IFK Handboll rf. hör till den stora "Grankulla IFK-familjen". Övriga sektioner inom ramen av Grankulla IFK är innebandy, ishockey, fotboll och den alpina sektionen.

Handbollssektionen är stor, vi har lag i s.g.s. alla flick- och pojklasser från A ner ända till miniflickor och -pojkar. Vi har ett herrlag i första divisionen och två damlag, varav det ena spelar i mästerskapsserien och det andra i damernas division I.

Vår hemmahall är den s.k. "Grottan", Grankulla bollhall. De yngsta juniorerna spelar sina hemmamatcher i Svenska Skolcentrum som ligger nära Bollhallen.

Grankulla IFK handboll satsar hårt på juniorarbetet! I de flesta turneringar som ordnats på sista tiden har vi haft den största truppen av alla anmälda föreningar, vilket vi är stolta över!

Grankulla IFK Käsipallo

Grankulla IFK Käsipallo ry. kuuluu suureen "Grankulla IFK-perheeseen". Seuran muut jaostot ovat salibandy, jääkiekko, jalkapallo ja laskettelu.

Käsipallojaosto on suuri, meillä on joukkueet melkein kaikissa sarjoissa tytöissä ja pojissa A-junioreista minityttöihin ja -poikiin. Seurassamme toimii M1D-joukkue sekä 2 naisjoukkuetta, joista toinen pelaa mestaruussarjassa ja toinen ensimmäisessä divisioonassa.

Kotiottelumme pelaamme ns. "Luolassa", eli Kauniaisten palloiluhallissa. Nuorimmat ikäluokat pelaavat kotiottelunsa Svenska Skolcentrumissa joka on lähellä palloiluhallia.

Grankulla IFK käsipallo satsaa paljon juniorityöhön! Useimmissa viime aikoina järjestyissä turnauksissa meillä on ollut suurin ryhmä kaikista seuroista, ja tästä olemme ylpeitä!

Besök också Grankulla IFK:s övriga sektioner:
Tutustu myös Grankulla IFK:n muhin jaostoihin:

Fotboll / Jalkapallo  - http://grifkfotboll.sporttisaitti.com/

Innebandy / Salibandy  - www.grifk.net